30 dagen gratis en vrijblijvend proefabonnement op Gradez

Met een proefabonnement probeer je Gradez 30 dagen lang gratis uit. En je zit nergens aan vast, want na 30 dagen stopt jouw abonnement vanzelf.

Beleef het gebruikersgemak van Gradez, kosteloos en zonder verplichtingen.

Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Overal toegankelijk, flexibele abbonnementen

GRADEZ STARTEN

Kwaliteitscontroles

Maak met Gradez eenvoudig een schoonmaakcontrole aan. De werkwijze is gebaseerd op de DKS-VSR methode en de schoonmaakkwaliteit per taak, locatie of rayon is direct online inzichtelijk.

Klantbeleving

Combineer de kwaliteitscontrole van de schoonmaak met de beleving van de klant. Door een extra vragenlijst aan de DKS controle te koppelen wordt snel inzichtelijk of de tevredenheid van je klant overeen komt met de daadwerkelijke schoonmaakkwaliteit.

Vergelijk prestaties

Heb je behoefte aan een volledig overzicht van de kwaliteit binnen de hele organisatie? Met Gradez vergelijk je eenvoudig meerdere locaties of rayons met elkaar, zodat best practices gedeeld kunnen worden. Til de totale kwaliteit naar een hoger niveau te.

Makkelijke rapportage

Rapporteer direct naar je leidinggevende en opdrachtgever. Vanuit Gradez kun je binnen een paar klikken een volledig rapport genereren en bekijken of versturen.

Marktcomform calculeren

Met de calculatiemodule van Gradez is het maken van een reële en marktconforme urencalculatie heel eenvoudig. Gradez bevat specifieke normen voor vier branches (zorg, onderwijs, woningstichting en kantoren), zodat de calculatie toepasbaar is in iedere werkomgeving.

Om nog nauwkeuriger te calculeren kun je iedere berekening ook nog extra aanpassen naar jouw specifieke situatie. Gradez is daarmee een waardevol instrument voor het berekenen van de schoonmaakuren in de zorg, het onderwijs of een kantooromgeving.

Wat klanten over ons zeggen

Oops...
Slider with alias slider-2 not found.

Over Gradez

Met Gradez haalt u een innovatieve tool in huis voor het maken van schoonmaakcalculaties en het meten van schoonmaakkwaliteit.

Bovendien biedt Gradez unieke mogelijkheid om klantbeleving te meten en draagt het systeem bij aan procesverbetering binnen de schoonmaak. Zo krijgt u maximale grip op de schoonmaakkosten en de tevredenheid van uw pandgebruikers.  

ik ben een schoonmaakbedrijfik ben een gemeenteik ben een zorginstelling