Eenvoudig de inzet van de hulp bij het huishouden uitrekenen

Met calculatiemodule kun je per woning of huishouden ter plekke uitrekenen wat de inzet zou moeten zijn om een schoon en leefbaar huis te realiseren.

De berekende uren zijn de basis voor de inzet van de huishoudelijke hulp en bepalen het zorgbudget voor de cliënt.

Gratis proefabonnement

Altijd inzicht

Geef inzicht in de meest actuele ureninzet. 

De urencalculatie is 24/7 in te zien kan bij een (her)indicatiegesprek direct geraadpleegd worden.

Wanneer dat nodig blijkt kun je de berekening ter plekke aanpassen en zie je gelijk wat de nieuw in te zetten uren worden. Dankzij de downloadfunctie kan de urencalculatie vervolgens eenvoudig worden gekoppeld in het dossier van de cliënt.

Meer info online dashboard

Informatie direct uitwisselbaar tussen zorgaanbieder en gemeente

Doordat zowel de gemeente en de zorgaanbieder toegang hebben tot het Gradezportaal wordt het uitwisselen van informatie via e-mail overbodig. Beiden hebben dus op ieder moment toegang tot de meest actuele gegevens.

De zorgaanbieder krijgt alleen toegang tot de aan hen toegewezen cliënten en heeft daardoor 24/7 inzicht in de toegekende zorguren.

Aan de slag
alt=""

Grip op budget huishoudelijke hulp 

Gradez maakt gebruik van actuele branchenormen voor professionele schoonmaak. Daardoor ben je ervan verzekerd dat er een goede berekening wordt gemaakt van de benodigde ureninzet voor huishoudelijke hulp.

Verandert er iets in de situatie bij een cliënt? Met Gradez maak je dit direct inzichtelijk en blijf je als gemeente ‘in control’!

Ik wil het budget bepalen

Over Gradez

Met Gradez haal je een innovatieve tool in huis voor het maken van schoonmaakcalculaties en het meten van schoonmaakkwaliteit. Ook wanneer dit gaat over huishoudelijke hulp vanuit de Wmo.

Bovendien biedt Gradez de unieke mogelijkheid om de beleving te meten en draagt het systeem bij aan procesverbetering binnen de schoonmaak. Zo lever je professionele kwaliteit en heb je maximale grip op de kosten en de tevredenheid van cliënten.

Informatie voor schoonmaakbedrijvenInformatie voor zorginstellingen