Ik wil dat mijn klanten èn medewerkers tevreden zijn

Meet je de schoonmaakkwaliteit nu nog met pen en papier? En gebruik je voor de ureninzet inschattingen op basis van je onderbuikgevoel?

Als je heel eerlijk bent heb je totaal geen onderbouwd inzicht in de inzet van je medewerkers.

Gradez geeft je dit inzicht.

Met Gradez haal je een tool in huis waarmee je de kwaliteit van schoonmaakdienstverlening kunt meten, verbeteren en borgen.

De applicatie stelt je niet alleen in staat om marktconforme urencalculaties te maken, maar helpt ook een positieve klantbeleving te verankeren in je bedrijfsvoering.

Kwaliteit meten

  DKS-Methodiek

  Grip op klanttevredenheid

  kwaliteit & beleving

  Online & Offline

  Inzicht in performance

Meer informatie

Calculeren

  Marktcomform

  Geen Excelkennis nodig

  Branchenormen

  Inzicht in uren

  60 jaar kennis

Meer informatie

Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Overal toegankelijk, flexibele abonnementen

Ja, dit wil ik

In Gradez komt ruim 60 jaar aan gecombineerde kennis van de schoonmaakbranche samen. Het is onze missie om met deze kennis branchegenoten te helpen om de beste schoonmaakdienstverlening te organiseren. Voor een tevreden klant en een prettige werkplek voor de schoonmaker.

Dit zijn de Gradez beloftes

360˚ inzicht in kwaliteit

Gradez geeft integraal inzicht in de schoonmaakkwaliteit

Simpel in gebruik

Geen enkele kennis van Excel nodig

Hogere klanttevredenheid

Werk pro-actief aan tevreden klanten en medewerkers

Beter rendement

Het meten, verbeteren en borgen van prestaties & processen verbetert de efficiëntie.

Direct aan de slag

Binnen 5 minuten klaar voor gebruik

Maatwerk

Stel zelf de ideale werkprocessen en vragenlijsten samen

24/7 toegankelijk

Volledig webbased en 24×7 on- & offline inzetbaar

Geen schoonmaakkennis nodig

Het meten, verbeteren en borgen van prestaties & processen verbetert de efficiëntie.

Wat klanten over ons zeggen

Slide "Tijdens mijn interimopdracht bij een zorginstelling heb ik gebruik gemaakt van het calculatieprogramma Gradez. Daarmee heb ik inzicht gekregen in de calculatie van de schoonmaak. Door zelf het systeem te vullen met gegevens houd je grip op de situatie. Aan het begin dien je even door te hebben hoe je het systeem moet vullen, daarbij ben ik prima ondersteunt door Gradez. Wil je snel en eenvoudig zicht en grip op je schoonmaakcalculatie dan is Gradez een aanrader."” Eric van Meurs Zelfstandig Facility Professional Slide "Met Gradez meet je zowel de technische kwaliteit als de beleving van schoonmaak en wordt er gewerkt op basis van verbeterpunten, goed of fout is niet aan de orde. Daarnaast kan je heel gemakkelijk schoonmaak calculaties maken en het ruimtebestand up-to-date houden.” Sylvani Schot Zelfstandig Kwaliteitsinspecteur Schoonmaak
Slide "Als schoonmaakspecialist ondersteun ik veel klanten in het optimaliseren van de schoonmaak kwaliteit. Met Gradez kan ik eenvoudig kwaliteitscontroles plannen en uitvoeren. De resultaten worden direct getoond op het scherm en mijn opdrachtgever kan te allen tijde meekijken. Scheelt veel tijd! Even snel beoordelen of de inzet van schoonmaak marktconform is, de calculatie module geeft direct inzicht." Marcel Eversteijn Zelfstandig Facilitair adviseur Slide "Als professioneel platform in de Schoonmaak branche helpen wij organisaties bij het vinden van de juiste schoonmaakpartner en ondersteunen wij bedrijven bij marktconforme schoonmaakcalculaties en beheersing van schoonmaak kwaliteit. Met Gradez wordt de combinatie met beleving gemaakt wat extra waarde toevoegd aan de dienstverlening." Leon Habraken Directeur, Schoonmaak Nederland Slide “Om mijn bedrijf professioneler te maken, zijn wij gebruik gaan maken van Gradez. Gradez biedt mij de mogelijkheid om mijn offerte prijzen op marktconforme normen te baseren. Bovendien krijg ik een heel goed inzicht in de kwaliteit die de medewerkers van LOK Facilitair leveren bij onze klanten” Helmar Hulzebos Directeur LOK Facilitair

Over Gradez

Werk je binnen de schoonmaak nog steeds met de traditionele VSR-DKS controle en het VSR-KMS?

Met Gradez haal je een innovatieve tool in huis voor het maken van schoonmaakcalculaties en het meten van schoonmaakkwaliteit.

Bovendien biedt Gradez unieke mogelijkheid om klantbeleving te meten en draagt het systeem bij aan procesverbetering binnen de schoonmaak. Zo krijg je maximale grip op de schoonmaakkosten.

Gegevens, zoals bijvoorbeeld de ruimtestaat of urencalculatie, zijn bovendien zowel online als offline op ieder moment te benaderen.

Informatie voor gemeentenInformatie voor zorginstellingen