Technische kwaliteit

&

klantbeleving

Met Gradez heb je op ieder gewenst moment inzicht in de kwaliteit van de dienstverlening die je levert. Deze focus stelt je in staat uw medewerkers aan te sturen en een constante kwaliteit te leveren en klanttevredenheid te borgen.

Proefabonnement

Altijd inzicht

Geef klanten inzicht in de prestaties van de schoonmaak.

Met Gradez heb je 24/7 inzicht in de geleverde kwaliteit. Bovendien kan je op ieder moment zien hoe klanten de dienstverlening ervaren.

Meer info online dashboard

Eerlijke werkdruk

Iedere medewerker krijgt een passende taak

Door regelmatig je kwaliteitscontrole te lopen, krijg je inzicht in de werkverdeling binnen je object. Hierdoor kun je samen met je medewerkers te allen tijde een passende taak maken en voorkomen dat de werkdruk te hoog wordt.

Aan de slag
alt=""

Grip op klanttevredenheid

De beleving van een klant is heel persoonlijk

Door de belevingsmodule weet je exact hoe opdrachtgevers de dienstverlening ervaren en waar ruimte is voor verbetering.

Inzicht in beleving

Geen twijfel over schoon

Klanten willen goede kwaliteit voor acceptabele kosten

Schone werkplek geeft werkplezier. Met Gradez breng je eenvoudig de kwaliteit in kaart, maar toets je tegelijk ook de klanttevredenheid.

Voor iedereen een schone werkplek

Over Gradez

Met Gradez haal je een innovatieve tool in huis voor het maken van schoonmaakcalculaties en het meten van schoonmaakkwaliteit.

Bovendien biedt Gradez de unieke mogelijkheid om klantbeleving te meten en draagt het systeem bij aan procesverbetering binnen de schoonmaak. Zo krijg je maximale grip op de schoonmaakkosten en de tevredenheid van de pandgebruikers.

Informatie voor schoonmaakbedrijvenInformaties voor gemeentesinformatie voor zorginstellingen