De 8 beloftes van Gradez

Werk jij bij een kwaliteitsmeting nog steeds met pen en papier? Je bent zeker niet de enige hoor. Maar dan herken je vast ook dat het veel tijd kost om al je notities te verwerken en in te voeren in de computer. Ik heb zelf wel eens gehad (vaker dan eens eigenlijk) dat ik mijn eigen handschrift niet meer kon lezen. En het kwam ook voor dat ik van de foto’s die ik met mijn telefoon had gemaakt, niet meer wist of die toiletruimte nu op de eerste of de tweede verdieping was.

We kennen de uitdagingen

Het ontcijferen van mijn eigen handschrift was natuurlijk niet de enige uitdaging die ik in de loop der jaren tegen ben gekomen. Ik zag om me heen dat er veel behoefte was aan een eenvoudige tool om kwaliteit te meten. Daarnaast zag ik dat er steeds meer aandacht kwam voor de beleving van de schoonmaak (een pand kan schoon zijn, maar dat betekent nog niet gelijk dat de klant ook tevreden is). En als derde hoorde ik steeds vaker dat het maken van een urencalculatie voor de schoonmaak in Excel als lastig werd ervaren. Niet iedereen is daar natuurlijk even handig in.

Al die signalen uit de praktijk hebben we meegenomen in de ontwikkeling van Gradez. We kennen die uitdagingen, omdat we zelf de ideale Gradez-klant zijn (geweest).

En omdat we er diep in geloven dat Gradez ook écht zorgt dat het makkelijker, sneller én beter kan, durven we harde beloftes te doen. Acht beloftes maar liefst, omdat we zeker weten dat Gradez de oplossing biedt voor veel uitdagingen uit de praktijk.

 

Dit zijn onze 8 beloftes

Belofte 1 – 360˚ inzicht in kwaliteit
Wanneer je gaat werken met Gradez, wordt het meten van kwaliteit niet alleen veel makkelijker. Het geeft je ook echt integraal inzicht in de kwaliteit van de schoonmaak. De output die je uit het systeem kunt halen laat namelijk een cijfer voor de technische kwaliteit én een cijfer voor de belevingskwaliteit zien. Je weet dus of de schoonmaker zijn taak goed heeft uitgevoerd, maar ook hoe tevreden de klant daarmee is.

Belofte 2 – Simpel in gebruik
Veel schoonmaakbedrijven, maar ook bedrijven die de schoonmaak in eigen beheer hebben, werken nog met Excel voor het calculeren van schoonmaakuren en het indelen van de taken. Super handig, tenminste als je één van die mensen bent die wijs kan worden uit al die cellen en formules. We hebben ervoor gezorgd dat je dat met Gradez in ieder geval niet hoeft te kunnen. Iedereen kan er zo mee aan de slag!

Belofte 3 – Hogere klanttevredenheid
Meten is weten. Maar wat doe je met de uitkomsten van een kwaliteitsmeting? Omdat je dankzij Gradez ook weet hoe het gesteld is met de beleving van de klant als het gaat om de schoonmaak, heb je alles in handen om te werken aan het verhogen van die beleving. Wedden dat jouw klant er heel blij mee is als je pro -actief aan de slag gaat met het verbeteren van jouw dienstverlening?

Belofte 4 – Beter rendement
Gradez is de ideale tool in een PDCA-cyclus. Doordat het meten van de kwaliteit eenvoudig is, kun je het structureel toepassen. De rapporten helpen je om de voortgang van de verbeteringen te monitoren en zo meten, verbeteren en borgen van prestaties & processen verbetert de efficiëntie.

Belofte 5 – Direct aan de slag
De interface van Gradez is super eenvoudig. Om een kwaliteitsmeting te kunnen lopen hoef je slechts een paar basisgegevens in te voeren of te uploaden. Nieuwe locatie? Binnen 5 minuten heb je Gradez klaar voor gebruik en kun je aan de slag.

Belofte 6 – Maatwerk
Met Gradez heb je een goede basis om kwaliteit te meten en de beleving die jouw klant heeft van de schoonmaak te toetsen. Maar terwijl standaardiseren tijdwinst oplevert, is maatwerk nodig om steeds betere kwaliteit leveren. Binnen de applicatie kun je dan ook zelf beslissen hoe je de balans wilt hebben: maak gebruik van de standaard instellingen óf stel zelf de ideale werkprocessen en vragenlijsten.

Belofte 7 – 24/7 toegankelijk
Je hoeft Gradez niet te installeren of te downloaden, je kunt gewoon inloggen via jouw webbrowser. Dat betekent dus ook dat Gradez op ieder apparaat met een internetverbinding, 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is. Valt de verbinding even weg, dan schakelt Gradez over op de offline modus. Dus ook in een kelder waar de wifi slecht is gaat jouw invoer niet verloren.

Belofte 8 – Geen schoonmaakkennis nodig
Wil je een calculatie maken voor de schoonmaak, maar heb je niet zo heel veel kennis van de normen, dan biedt Gradez de uitkomst. In het systeem zitten namelijk marktconforme normen verwerkt. Je kunt zelfs aangeven wanneer je calculeert voor een eigen schoonmaakdienstdienst, dan past Gradez de norm vanzelf aan. Je calculeert dus altijd als een pro!

Kortom

Wij beloven dat je met Gradez op ieder gewenst moment schoonmaakkwaliteit én -beleving kun meten. Waar nodig pas je de controle- en vragenlijsten zelfs eenvoudig aan op de situatie. De applicatie geeft je integraal inzicht, waardoor je jouw dienstverlening continu kunt verbeteren en jouw rendement en klanttevredenheid kunt verhogen. Ook als je geen Excelkenner bent kun je direct aan de slag met de calculatiemodule. En zelfs zonder verregaande schoonmaakkennis meet en calculeer je als een echte schoonmaakprofessional!

Zelf ervaren?

Dankzij de gratis proefperiode van 30 dagen krijg je de kans om zelf te ervaren hoe het systeem werkt. Zonder dat je ergens aan vast zit.

Vraag nu kosteloos een adviesgesprek aan met Frank of Leon en ontdek wat Gradez makkelijker kan maken aan jouw werk! Je kunt eenvoudig even appen naar 06 – 19 12 26 64 of stuur een mail naar info@gradez.nl.

 

Kwaliteit meten in de schoonmaak